Termeni si conditii

TERMENE SI CONDITII pentru utilizarea site-ului www.m-e-s.ro

  1. Detinatorul. Date de identificare.

Detinatorul domeniului m-e-s.ro si al continutului website-ului www.m-e-s.ro (in continuare, “site-ul”) este S.C. Multimedia Events Solution S.R.L. (in continuare, “MES”), avand datele de identificare mentionate in Sectiunea 6 de mai jos. Prin navigarea pe site, acceptati in mod implicit ca acesti termeni si conditii sa devina aplicabili in ceea ce priveste interactiunea cu utilizatorul.

Scopul acestui site il constituie informarea utilizatorilor asupra activitatii MES, portofoliul, performantele si activitatea curenta a Societatii.

  1. Continut. Drepturi de autor. Proprietate.

Five’s are dreptul de proprietate sau, dupa caz, de a utiliza pe site orice informatie, incluzand, dar fara a se limita, la: imagini, texte, programe, logo-uri, marci, scripturi si orice alte date.

Continutul acestui site este protejat de lege, iar utilizatorilor le este interzis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa vanda, sa licentieze, sa distribuie ori sa transmita orice informatie disponibila pe site, in scopuri comerciale sau in alt scop decat cel pentru care MES a inteles sa publice informatia respectiva.

Folosirea, fara acordul prealabil scris al MES, a oricaror elemente enumerate mai sus, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

MES se straduieste sa actualizeze in permanenta continutul site-ului. Cu toate acestea, este posibil ca, din motive obiective, continutul site-ului, la un moment dat, sa nu cuprinda ultimele noutati, iar MES nu va putea fi tinut raspunzator pentru asemenea situatii. Va rugam sa va adresati unui reprezentant al nostru pentru confirmarea informatiilor, utilizand modalitatile de contact.

  1. Link-uri

MES nu este responsabil pentru continutul altor website-uri pe care utilizatorul le poate accesa prin intermediul link-urilor disponibile pe site. In asemenea situatii, va recomandam sa accesati termenii si conditiile de navigare a website-urilor respective.             

  1. Confidentialitate

Exista situatii in care MES va poate solicita o serie de date cu caracter personal pentru a va furniza informatiile dorite. Nu exista o obligatie din partea dumneavoastra de a dezvalui aceste date catre MES, insa, in absenta acestora, MES nu poate da curs solicitarilor dumneavoastra.

Furnizarea datelor confidentiale reprezinta consimtamantul dumneavoastra expres ca MES sa foloseasca datele respective in scopurile declarate. In formularul de „Contact” veti putea inregistra datele dumneavoastra de contact.

In alte situatii, prin intermediul site-ului pot fi colectate informatii in scopuri statistice si de marketing privitoare la aria de interes a utilizatorilor, informatii demorgafice si alte asemenea date. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului, corectarea eventualelor erori si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Va asiguram de faptul ca MES va lua toate masurile tehnice si organizatorice, necesare si rezonabile pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal  colectate de la utilizatorii sai si ca nu vom distribui, vinde sau publica aceste date fara acordul dumneavoastra expres.

Va informam ca puteti exercita oricand drepturile prevazute de art.12-18 din Legea 677/2001 privind: dreptul de a fi informat, dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

  1. Dezabonare

In masura in care nu mai doriti sa fiti informat puteti solicita oricand dezabonarea, Societatea obligandu-se sa ia act de pozitia exprimata.

In acest sens, puteti trimite mesajul dumneavoastra scris, cu mentiunea “Dezabonare Newsletter”:

Prin email, la office@m-e-s.ro (este necesara confirmarea prin replay).

Societatea Multimedia Events Solution SRL este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J40/9337/2007, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: RO 21731658

Societatea MES Revolution SRL este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J23/815/2016, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: 30083423

  1. Limitarea raspunderii

MES depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului.

MES isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

MES nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Totodata, MES nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.